




Kistermelői UBORKA RELISH 150 vagy 300 g kiszerelésben Összetétel: uborka, vöröshagyma, almaecet, cukor, fokhagyma, só fűszerek: kapor, mustármag, zellermag, kurkuma Tartósítószert nem tartalmaz Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Minőségét megőrzi: 2026.07.11. Uborkalekvárnak is hívják. Édes-savanyú, markáns ízű, pikáns mártás. Jó kísérője lehet sült húsoknak, grillezett sajtnak, halaknak. A chicagói stílusú hot-dog tradicionális hozzávalója, hamburgerhez is jó feltét. Sajtos szendvicsben is kiváló. Tipp: majonézzel vagy tejföllel fele-fele arányban elkeverve finom mártogatós szósz lesz belőle.
Apróra reszelt, enyhén fűszeres, egyszerre savanykás és édes uborka 'dzsemes' állagban. Hot doghoz, hamburgerhez, sült húsokhoz vagy szendvicsekhez kiváló kísérő. Összetevők: uborka, hagyma, fokhagyma, cukor, ecet, mustármag, só, kurkuma. Kiszerelés: 220 ml.
Klasszikus csemege uborka savanyúság, saját recept alapján. Összetevők: uborka, víz, ecet, cukor, só, fekete bors, mustármag, koriander, babér levél, Na-benzoát. Fogyassza egészséggel!


Csemege uborkából, tartósítószer nélkül, hőkezeléssel készült savanyúság. Kaporral ízesítve.
Kenyérlisztből készült vadkovászos békebeli vajaskifli. Összetevők: liszt, tej, vaj, cukor, só
Finomlisztből készült vadkovászos fahéjas fátyolkalács Összetevők: liszt, tej, cukor, tojás, olivaolaj, vaj, fahéj, bourbon vanília, bio citromhéj, só
Kenyérlisztből készült vadkovászos burgonyás kenyér. Összetevők: liszt, víz, főtt burgonya, só
Kenyérlisztből készült vadkovászos fehér kenyér. Összetevők: liszt, víz, só
Kenyérlisztből készült vadkovászos fehér kenyér. Összetevők: liszt, víz, só
Kenyérlisztből készült vadkovászos hagymás kenyér. Ősszetevők: liszt, víz, pirított hagyma, só
Kenyérlisztből készült vadkovászos sütőtökös kenyér Összetevők: liszt, víz, sült sütőtök, pirított tökmag, só