
Saját termelésű, vörös szőlőből készült must. Préselés után, tartósítószer mentesen kerül palackozásra. Felbontás után a frissen préselt szőlő ízét idézi. Az üveg tartalma: 0,3 l. Összetevők: vegyes, vörös szőlő. Felbontás után hűtőben tárolandó!

Saját termelésű, vegyes vörös szőlőből készült szörp. Nagyon kellemes ízű. Töményen, öntetként kitűnő alapanyag desszertekhez, fagylaltokhoz. Szörpként az ajánlott higítási arány: 1:8-10-hez. Az üveg tartalma 0,3l. Összetevők: vörös szőlő must, cukor, citromsav. Tartósítószert nem tartalmaz.
Zakuszkkából többféle recept ismert, Minnden termékünknél törekszünk az egyszerű, tiszta ízvilágra, így a zakuszkánál is. Összetevők: padlizsán, kaliforniai paprika, vörös hagyma, oliva olaj, paradicsomlé, fehér bors, őrölt babér, jódozott só. Ajánljuk pirítósokhoz, illetve sült és grillezett húsokhoz. Fogyasszák egészséggel.
Ezt a zakuszkát a nagyszüleimtől, Mamitól és Tatitól örökölt recept alapján főzöm, pont úgy, ahogy Erdélyben szokás: babbal, gogossal (pritaminpaprikával), paradicsomlével és fűszerekkel. Friss kenyérre vagy pirítósra kenve a legjobb! Összetevők: pritamin és kápia paprika, hagyma, paradicsomlé, bab, hidegen sajtolt repce olaj, cukor, só, bors, babérlevél. Kiszerelés: 220 ml és 370 ml.
Ezt a zakuszkát a nagyszüleimtől, Mamitól és Tatitól örökölt recept alapján főzöm, pont úgy, ahogy Erdélyben szokás: vinetével (padlizsánnal), gogossal (pritaminpaprikával), paradicsomlével és fűszerekkel. Ez az íz összeköt múltat és jelent: Tati szerint „az íze pont olyan, mint a fiatalkoromban” – nekem pedig ez a legnagyobb elismerés. Friss kenyérre vagy pirítósra kenve a legjobb! Összetevők: pritamin és kápia paprika, hagyma, paradicsomlé, padlizsán, hidegen sajtolt repce olaj, cukor, só, bors, babérlevél. Kiszerelés: 220 ml és 370 ml.
Ropogósra savanyított, enyhén fűszeres zöld paradicsom – különleges ízvilág, ami húsok, hidegtálak, sült- és rántott ételek mellé is remekül illik. Tartósítószer-mentes savanyúság, amit a természetes ízek kedvelőinek készítek. Összetevők: zöld paradicsom, víz, ecet, cukor, étkezési só, babérlevél, egész bors, mustármag, koriander, kapor.
A zölddió lekvár és befőtt a diófa még éretlen gyümölcséből, cukor, szegfűszeg, fahéj és rum hozzáadásával, közel 3 hét alatt készül. A tűvel beszurkált diószemeket legalább két hétig naponta cserélt tiszta vízben kell áztatni, majd ezt követik a különböző főzési fázisok, melynek eredményeként először a befőtt, majd további főzéssel és finomítási eljárásokkal a lekvár készül el. Az eredmény egy teljesen egyedi, különleges ízű befőtt, illetve lekvár, ami nem csak hagyományos módon édességként, de húsételek kiegészítőjeként is használható. Az ERDŐKERT Zölddió lekvár és befőtt nem tartalmaz tartósítószert, így felbontás után hűtőszekrényben kell tartani.
A zölddió lekvár és befőtt a diófa még éretlen gyümölcséből, cukor, szegfűszeg, fahéj és rum hozzáadásával, közel 3 hét alatt készül. A tűvel beszurkált diószemeket legalább két hétig naponta cserélt tiszta vízben kell áztatni, majd ezt követik a különböző főzési fázisok, melynek eredményeként először a befőtt, majd további főzéssel és finomítási eljárásokkal a lekvár készül el. Az eredmény egy teljesen egyedi, különleges ízű befőtt, illetve lekvár, ami nem csak hagyományos módon édességként, de húsételek kiegészítőjeként is használható. Az ERDŐKERT Zölddió lekvár és befőtt nem tartalmaz tartósítószert, így felbontás után hűtőszekrényben kell tartani.
Oregano,majoranna,bazsalikom ízesítèsű friss sajt egyaránt kedvence gyereknek,felnőttnek "pizzás" ízvilága miatt.