Vegyszermentesen termelt, pirosra érett kápia paprika, szép vastag húsú.
Vegyes színű (piros, csíkos, sárga, zöld) és formájú, szabadföldi paradicsom, javában húsparadicsomok.
Vegyszermentes paradicsom. Szabadföldi, igazi zamatos paradicsom. A bogyók nem nagyok, 12-14 db van egy kilóban azaz 60-80g az átlagtömege, de az íze ÓRIÁSI! Ez az a fajta amit nyersen is egész jól le lehet hámozni. Én a héját éles késsel be szoktam vágni alulról indulva 4-6 felé, és az alsó részről indulva óvatosan le lehet szedni róla a cellulózt, így adja ki igazán a fantasztikus ízét. Mivel a texturája olyan, hogy a szádban elolvad ez magával hozza, hogy ez nem egy hosszan eltartható termék, 4-5 nap alatt megpuhul. Pár hét múlva már talán befőzésre is jut, de egyelőre nem tudunk betelni vele. A fajta egy bulgár nemesítésű hibrid, Szerbiában vettem. A "csomagot" fél kilósra állítottam be, hogy kis háztartások is tudjanak rendelni. Ha egy egész kilót szeretne a kedves vevő, akkor kérjen kettő darabot, természetesen csak egy zacskóval fog kapni, de abban egy kiló lesz. A kép az áruról készült.
Katica fajtájú, piros héjú parázsburgonya. "B" típusú, sütésre-főzésre egyránt alkalmas.
Friss, zsenge patisszon/csillagtök hagyományos fehér és zöld héjú. Általában 60-80 dkg körüliek, de ha kisebbek, többet mérek a csomagba (2-3 db-ot). Annyit tegyél a kosárba, ahány darabot szeretnél.
Szerintem a magyar konyha alap növénye a petrezselyem! Levesek, szendvicsek, hidegtálak ízesítésére, díszitésére használjhatjuk és a gomba a legjobb barátja! Főzés,sütés esetén csak az utolsó pillanatban kerüljön az ételhez, mert elveszíti a vitamintartalmát! Gyógyhatása: gyomoresősítő,vesetísztitó 2 fajtája ismert a gyökér és a levélpetrezselyem, tőlem az utóbbibóll tudtok kérni, csokros formában.
A habanero a csípős chilik egyik legfontosabb és leghíresebb alapanyaga. Magas kapszaicintartalom (csípősség) A Red Habanero az egyik legerősebb chili, 100,000–350,000 SHU (Scoville-egység) Íz és aroma Nemcsak csípős, de gyümölcsös, citrusos aromája van, amit sokan kedvelnek. Kiemeli az ételek ízét, különösen karibi, mexikói vagy fúziós konyhában. Húsa nem vastag, frissen mégis lédús.