Szabadon tartott itáliai tyúkocskáink hófehér tojásai. 1 hektáros ökológiai gazdálkodású területen szabadon rendezkednek tápmentes tartásban, az éjszakát pedig védett helyen töltik. Kiváló minőségű, kemény héjú tojások ízletes, szép sárgájával. Ha egyszer megkóstolja, legközelebb is ezt fogja választani :) NÉBIH engedélyszám: 1071801514
Frissen szedett, illatos menta vegyszermentes kertből. Használják italokban, teákban, fűszerként, gyógynövényként, gyógyfürdőként, de még kozmetikumok elkészítéséhez is. Indiában pld étkezések előtt kínálják teaként, mivel étvágyfokozó, emésztést segítő, de puffadás, hányinger és torokfájás esetén is jótékonyan hat. Görcsoldó, nyugtató, összehúzó, frissítő hatásokkal rendelkezik. Csecsemők és kisgyerekek esetén még ne alkalmazzuk.
Frissen szedett, szabadföldi termesztésből, ízletes, aromás leveles csokor. Felhasználhatjuk salátákhoz, szendvicsekre, pestonak, párolva vajas-főtt krumplival, levesekhez. Tanács: érdemes megfelezni az adagot és az értékes tápanyagok megőrzése miatt a főzés végén is rakni az ételbe.
24 darab/dobozos,friss fürj tojás,ásványokban,vitaminokban gazdag,egészséges és nagyon finom.Sokoldalúan felhasználható,nyersen is fogyasztható,immun rendszer erősítőként.
Gyerek nyelven csak egyszerűen "tökkini". A gömbcukkini nemcsak látványos, hanem tökéletes töltésre, grillezésre, rántani, rakott ételekhez vagy akár savanyításra is! Annyit tegyél a kosárba, ahány darabot szeretnél, a pontos ár mérés után fog meghatározásra kerülni!
Tarim padlizsán – húsos, telt ízű, friss termés a környékről A Tarim padlizsán termései hosszúkás alakúak, sima, sötétlila héjjal és tömör, fehér hússal rendelkeznek. Kifejezetten húsos felépítésű, magjai aprók, az íze pedig kellemesen telt és enyhén édeskés – nem keserű. Mi jellemzi a Tarim padlizsán termését? Szép, megnyúlt forma – könnyen szeletelhető, jól adagolható Fényes, mélylila héj Tömör, fehér hús Lágy, telt ízvilág
Befőzésre és friss fogyasztásra egyaránt alkalmas paradicsom válogatás! Kiválóan felhasználható szószhoz, befőzéshez, de akár szendvicshez is. A válogatás sokszínű textúrát és összetettebb ízvilágot ad. Az aktuálisan érő paradicsom fajtákból tesszük össze a kívánt mennyiséget, amik a következők lehetnek: San Marzano, Costoluto Fiorentino, Big Daddy, Sweetheart, Super Sauce, Knock out, Marmande, Roma, Brutus, Gigantomo, Heinz Befőzésre (pl. paradicsomlé, szósz, lecsó, ketchup vagy paradicsomkonzerv készítéséhez) olyan paradicsomfajták a legalkalmasabbak, amelyeknek az alábbi tulajdonságai vannak: Jó befőzési tulajdonságokkal rendelkező paradicsomok fő jellemzői: Húsos, kevés levű (alacsony víztartalmú) – Könnyebben sűríthető, intenzívebb az íze, nem kell sokáig főzni. Magas szárazanyag-tartalom – Sűrűbb, testesebb szószokat lehet belőlük készíteni. Kevés mag – Praktikusabb feldolgozni, simább állagot ad. Intenzív, édes-savanykás íz – Ízesebb lesz a befőtt, kevesebb fűszerezést igényel. Jól hámozható – Forrázás után könnyen eltávolítható a héja.
Idared alma, Méret: 70-80 mm, télálló, savanykás, roppanós és lédús fajta. Termőhely Kutas-Kozmapuszta
Idared alma. Méret: 70-80 mm. Savanykás, télálló, roppanós és lédús, hűvös helyen jól tárolható. Termőhely: Kutas-Kozmapuszta
Jonagold alma, édes, illatos. Friss fogyasztásra kiválóan alkalmas. Méret: 60-80 mm Termőhely Kutas-Kozmapuszta
Jonagold alma, édes, illatos. Friss fogyasztásra kiválóan alkalmas. Termőhely Kutas-Kozmapuszta
Vegyszermentesen termesztett Jugó paradicsom. Édes, lédús. Befőzésre kiválóan alkalmas