
Bio minősítéső pak choi Bordáskelnek is hívják, jellegtelen ízű, de annál jobban felhasználható, értékes levélzöldség. Felhasználását tekintve nyersen salátákba, főzve levesekbe, főzelékekbe, valamint pirítva wok-os zöldségételekhez ajánljuk. Kimagasló vitamin, ásványianyag és rost forrás: vas, foszfor, kálcium, magnézium, cink, K-vitamin, kálium, szelén Élettani hatását tekintve: erősíti a csontokat és az immunrendszert, segíti az emésztést, csökkenti a vérnyomást. Szelén tartalma miatt fontos a fertőzések elleni védelem során.
1 csomag 5 db paprikát tartalmaz.
Nagy mértű, vastag húsú, édes ízű, piros színű. Salátákhoz, hidegtálakhoz, nyersen, sütve, főzve, savanyítva is fogyasztható.



Sötét pirosra érett kápia paprikából sütés után krémesítve. A sütéstől pikáns ízzel. Használatát javaslom szendvicsekhez, ragukhoz, tésztafélékhez, húsokhoz, pörköltbe, levesekbe, babfőzelékbe, vagy túrókrémhez... ..stb. Tartósítószert nem tartalmaz.
Paprikás csemege szalámi Hagyományos recept alapján készített, füstölt műbélbe töltött sertés szalámi. Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt köménymag, szerecsendió Tárolás 5- 15 C°. A szalámi pontos súlya mérést igényel, kb.: 80dkg/ 1 rúd!
Szabadföldi vegyszermentes körülmények között termesztett 4 féle paradicsom.
Friss, napon érlelt paradicsomból, adalékanyag és tartósítószer nélkül, gondosan passzírozva és üvegbe zárva. Igazi, házias íz, amely levesek, főzelékek, mártások alapja vagy akár önmagában is frissítő ital. Összetevők: 100% paradicsom



Vegyszermenztesen termelt paradicsomból készült paszírozott, natur, relatív sűrű lé, hőkezeléssel tartósítva. Ajánlom ivólének, leveshez, mártáshoz.