Katica fajtájú, piros héjú parázsburgonya. "B" típusú, sütésre-főzésre egyránt alkalmas.
A szalagsajt vagy parenyica állománya rostos, lemezes, kissé rágós, kellemesen és jellegzetesen telt ízű és illatú, enyhén sós. Hagyományosan bükkfa forgáccsal és fűrészporral aranysárgára füstölt sajt.
220-250g közötti, bükkfa forgáccsal és fűrészporral aranysárgára füstölt, rostos, lemezes, kissé rágós állományú, kellemesen és jellegzetesen telt ízű és illatú, enyhén sós sajt. Chilis és fokhagymás fűszerezéssel.
Natúr,nyers gyúrtsajt füstölt,főtt karajjal ès lilahagymával feltekerve.
Aszalt vörösáfonyával ès dióval töltött parenyica tekercs.
Jersey tehénkénk tejéből készülő gyúrt sajt, amit szép vékonyra nyújtunk, feltekerünk és akáccal füstölünk.
Friss, zsenge patisszon/csillagtök hagyományos fehér és zöld héjú. Általában 60-80 dkg körüliek, de ha kisebbek, többet mérek a csomagba (2-3 db-ot). Annyit tegyél a kosárba, ahány darabot szeretnél.
Édes Pepperóni savanyúság - Szeletelve, ropogósan Illatos, roppanós édes pepperóni paprika édes-savanykás lében, szeletelve, hogy azonnal kanalazható legyen minden falathoz. Kiváló szendvicsekhez, húsok mellé, hamburgerekbe, hidegtálakhoz, de akár salátákba is feldobja az ízeket. Tartósítószer nélkül, befőzőautomatával hőkezeltük, hogy természetesen maradjon hosszú ideig eltartható. Összetevők: pepperoni paprika, víz, cukor, só, bors, babérlevél, koriander mag, mustármag, köménymag - Kiszerelések: 220 ml, 370 ml, 720 ml - Felbontás után hűtve tárolandó!
Szerintem a magyar konyha alap növénye a petrezselyem! Levesek, szendvicsek, hidegtálak ízesítésére, díszitésére használjhatjuk és a gomba a legjobb barátja! Főzés,sütés esetén csak az utolsó pillanatban kerüljön az ételhez, mert elveszíti a vitamintartalmát! Gyógyhatása: gyomoresősítő,vesetísztitó 2 fajtája ismert a gyökér és a levélpetrezselyem, tőlem az utóbbibóll tudtok kérni, csokros formában.
Szabadföldön termesztett, vegyszermentes zöldség. Egy csomagban 20 szál van.