Ha egy kis nyugalomra vágysz, kóstolj bele levendulás akácmézünkbe. A méhecskéink adták hozzá az akácmézet, mi meg jól beleáztattuk a kertünkben nevelgetett levendulák virágait, így egyetlen üvegcsében megtalálod a szorongás és álmatlanság ellenszerét, bónuszként még gyulladáscsökkentő hatása is van.
Házias ízvilágú levesalap, amely ideális bármilyen zöldségleveshez vagy akár rizses, ragus ételekhez, főzelékekhez. Az üveg tartalma gyors és praktikus megoldás hétköznapi ebédekhez, egy üveg kb. 2-2,5 liter leveshez elegendő. Összetevők: leveszöldségek változó mennyiségben, víz, petrezselyemzöld, só, ecet Űrtartalom: 720 ml Tartósítószer-mentes, hőkezelt termék!
Pikáns lilahagyma jam, egy kis áfonyával felturbózva. Összetevők: lilahagyma, balzsamecet, barna nádcukor, fokhagyma, áfonya, zöldfűszerek, só, olívaolaj. Éttermekben általában liba-és kacsasültek klasszikus kísérője. Szerintem Óóódalashoz is kiváló. De grillsajt mellett sem mutat rosszul.
Kézzel készített, omlós tésztájú klasszikus sütemény, házi dzsemmel töltve. A linzert hagyományos recept alapján, margarinnal és friss, házi tojással gyúrom, majd aranybarnára sütöm. Többféle ízben kapható: őszibarack, cseresznye, sárgadinnye vagy ribizli dzsemmel töltve. Összetevők: liszt, cukor, dzsem (őszibarack / ribizli / cseresznye / sárgadinnye), margarin, tojás, sütőpor A pontos ár mérést követően lesz meghatározva. (4 db linzer kb. 100-120 gramm.)
Gluténmentes zsemle magvakkal Összetétel: kukoricakeményítő, tápiókakeményítő, étolaj, rizsliszt, kölesliszt, zabpehelyliszt, bambuszrost, lenmagpehely, napraforgó, chiamag, élesztő, cukor, útifűmaghéj, só


A darálthús helyettesítők, „Gabonafasírt” nevet kapták először, de ez a név nem tükrözi a termék sokszínűségét. Bármilyen olyan ételek elkészítéséhez használhatók, melyekhez darált húst használnak a húsfogyasztók. A Magyaros gabonafasírt alapra jellemző a fokhagymás, paprikás ízvilág. Többféle módon formázható: krokett, fasírtgolyó, burger pogácsa. Készíthető belőle töltött káposzta, töltött palacsinta, rakott ételek, fasírtok, vendégváró falatok. A háziasszonyok és szakácsok fantáziájukat bátran elengedhetik :) Könnyen, gyorsan elkészíthető, felhasználható. Ha fasírtot sütünk, lényeg hogy forró legyen az olaj, 1-2 perc alatt már meg is sülnek a golyók, pogácsák, krokettek. Sütőben is megsüthető zsírpapíron. Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem használunk. 500g-os kiszerelésben, vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. https://www.facebook.com/viavega.godre




3db 100g-os könnyen, gyorsan elkészíthető Burger pogácsa egy csomagban. Jellemző a fokhagymás, paprikás ízvilág Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz. Vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. Sütési Javaslat: Mindkét oldalát 1-1 percig 180 fokos olajban süssük, vagy platnin, grillrácson, sütőben zsírpapíron is megsüthető. https://www.facebook.com/viavega.godre
Májas hurka Hagyományos recept alapján készített, természetes bélbe töltött véreshurka. Összetevők: Sertéshús, sertés zsiradék, máj, rízs Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só. Tárolás 0- 5 C°. A hurka pontos súlya mérést igényel, kb.: 40 dkg/pár.
A majoranna étvágygerjesztő, gyomorerősítő nyugtató hatàsú fűszer, a gyógyteàk alkotórésze. Felhasználható krumpli,babos ételek,továbbá húskészítmények ízesítésére. Szép dísze is lehet a kertnek,bár nálunk alapos takaràs mellett van csak némi esély az áttelelésre.
Nagyon hatékony csontritkulás megelőzésére, meglévő csontritkulás problémák kezelésére. E-vitamin tartalma miatt szerepe lehet a szív és érrendszeri betegségek kockázatának megelőzésében, valamint védi a szervezetet a szabad gyökök károsító hatásától, hatékony antioxidáns.
Nagyon hatékony csontritkulás megelőzésére, meglévő csontritkulás problémák kezelésére. E-vitamin tartalma miatt szerepe lehet a szív és érrendszeri betegségek kockázatának megelőzésében, valamint védi a szervezetet a szabad gyökök károsító hatásától, hatékony antioxidáns.