




Az ízletes kucsmagomba a legdrágább, gasztronómiailag a legmagasabbra értékelt „kucsmaság”. Finom, fűszeres illatú, telt íze és könnyű textúrája van, a többi kucsmához képest ritka gomba. Töltjük, pároljuk, sültekhez, levesekhez, mártásokhoz használhatjuk. Nagyszerű választás marhahús mellé vagy mártásokhoz. Karakteres íze miatt egy tejszínes öntettel, az egy időben termő medvehagymával kiváló párosítást alkot tésztákhoz, húsok köretéhez. Gombalevesek ideális kiegészítője. A szárított gombákat felhasználás előtt át kell mosni, majd langyos vízben 1 órát áztatni. A kucsmagombák minimum 20 perc hőkezelés után fogyaszthatóak!
LEVENDULA SZIRUP - virágos ízvilág Összetétel: víz, cukor, levendula, citromsav, aszkorbinsav. Kizárólag virágot tartalmaz, rendkívül koncentrált. Ajánlás: ízlés szerinti mennyiségű szirup meleg vízhez adva gyógynövényteaként vagy hideg vízhez adva frissítő limonádéként fogyasztható. Kellemes ízt ad gyümölcssalátának, gyümölcslevesnek, édességnek. Használható kellemes esti teaként hangulatjavításra és emésztés javítása esetén. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtve tárolandó. Űrtartalom: 200 ml
Amikor a napfényes levendulamezők illata találkozik a friss citrommal… abból valami egészen különleges születik. Kóstolj bele a nyárba egy korty szörpben – illatában ott a napfény, ízében a nyugalom. A szörp: frissen készült, kistermelői gondossággal, csak természetes összetevőkből: víz, levendula a kertből, citrom, cukor, citromsav. Felhasználási ötletek: higítva frissítő limonádéként jégkockával és citromkarikával, szódával vagy proseccóval (ha úgy adódik :D) sütik, fagyik, palacsinta díszítésére, ízesítésére vagy csak úgy... egy nyugodt percre a nap végén. Jótékony hatása: A levendula segíthet a stressz csökkentésében és a pihentető alvás elősegítésében. Ajánlott higítás: kb. 1 rész szörp – 6-8 rész víz, de ízlés szerint lehet több is, ha intenzívebb ízt szeretnél. Kiszerelés: 500 ml
Ha egy kis nyugalomra vágysz, kóstolj bele levendulás akácmézünkbe. A méhecskéink adták hozzá az akácmézet, mi meg jól beleáztattuk a kertünkben nevelgetett levendulák virágait, így egyetlen üvegcsében megtalálod a szorongás és álmatlanság ellenszerét, bónuszként még gyulladáscsökkentő hatása is van.
Házias ízvilágú levesalap, amely ideális bármilyen zöldségleveshez vagy akár rizses, ragus ételekhez, főzelékekhez. Az üveg tartalma gyors és praktikus megoldás hétköznapi ebédekhez, egy üveg kb. 2-2,5 liter leveshez elegendő. Összetevők: leveszöldségek változó mennyiségben, víz, petrezselyemzöld, só, ecet Űrtartalom: 720 ml Tartósítószer-mentes, hőkezelt termék!
Pikáns lilahagyma jam, egy kis áfonyával felturbózva. Összetevők: lilahagyma, balzsamecet, barna nádcukor, fokhagyma, áfonya, zöldfűszerek, só, olívaolaj. Éttermekben általában liba-és kacsasültek klasszikus kísérője. Szerintem Óóódalashoz is kiváló. De grillsajt mellett sem mutat rosszul.
Lilahagymából balzsamecettel és fűszerekkel készült finomság, ami az édes, savanykás és pikáns ízek harmonikus találkozása miatt rendkívül sokrétűen felhasználható. Remekül passzol sültekhez, grillezett ételekhez köretként, de jól megfér a sajttálak mellett, és szendvicsekbe rejtve, vagy egyszerűen kenyérre kenve is nagyszerű csemege. Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Kézzel készített, omlós tésztájú klasszikus sütemény, házi dzsemmel töltve. A linzert hagyományos recept alapján, margarinnal és friss, házi tojással gyúrom, majd aranybarnára sütöm. Többféle ízben kapható: őszibarack, cseresznye, sárgadinnye vagy ribizli dzsemmel töltve. Összetevők: liszt, cukor, dzsem (őszibarack / ribizli / cseresznye / sárgadinnye), margarin, tojás, sütőpor A pontos ár mérést követően lesz meghatározva. (4 db linzer kb. 100-120 gramm.)
Gluténmentes zsemle magvakkal Összetétel: kukoricakeményítő, tápiókakeményítő, étolaj, rizsliszt, kölesliszt, zabpehelyliszt, bambuszrost, lenmagpehely, napraforgó, chiamag, élesztő, cukor, útifűmaghéj, só


A darálthús helyettesítők, „Gabonafasírt” nevet kapták először, de ez a név nem tükrözi a termék sokszínűségét. Bármilyen olyan ételek elkészítéséhez használhatók, melyekhez darált húst használnak a húsfogyasztók. A Magyaros gabonafasírt alapra jellemző a fokhagymás, paprikás ízvilág. Többféle módon formázható: krokett, fasírtgolyó, burger pogácsa. Készíthető belőle töltött káposzta, töltött palacsinta, rakott ételek, fasírtok, vendégváró falatok. A háziasszonyok és szakácsok fantáziájukat bátran elengedhetik :) Könnyen, gyorsan elkészíthető, felhasználható. Ha fasírtot sütünk, lényeg hogy forró legyen az olaj, 1-2 perc alatt már meg is sülnek a golyók, pogácsák, krokettek. Sütőben is megsüthető zsírpapíron. Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem használunk. 500g-os kiszerelésben, vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. https://www.facebook.com/viavega.godre




3db 100g-os könnyen, gyorsan elkészíthető Burger pogácsa egy csomagban. Jellemző a fokhagymás, paprikás ízvilág Tartósítószert, és mesterséges adalékanyagokat nem tartalmaz. Vákuum csomagolva kerülnek forgalomba. Hűtve, 0-5 fokon 3 hét a szavatossága. Lefogyasztható 6 hónapig, felolvasztás után változatlan minőségben felhasználható. Sütési Javaslat: Mindkét oldalát 1-1 percig 180 fokos olajban süssük, vagy platnin, grillrácson, sütőben zsírpapíron is megsüthető. https://www.facebook.com/viavega.godre