lila szinű, átlagban kb 600 g súlyú padlizsánok, a kisebbekből 2 db ot számítunk egynek
Nagy mértű, vastag húsú, édes ízű, piros színű. Salátához, hidegtálakhoz, nyersen, sütve, főzve, savanyítva is fogyasztható.
Vegyes színű (piros, csíkos, sárga, zöld) és formájú, szabadföldi paradicsom, javában húsparadicsomok.
0,5 kg. Vegyesen 5-7 cm kerek piros, húsparadicsom, krimi fekete. Készlettől függően.
Szabadföldi vegyszermentes körülmények között termesztett 4 féle paradicsom.
Katica fajtájú, piros héjú parázsburgonya. "B" típusú, sütésre-főzésre egyránt alkalmas.
Friss, zsenge patisszon/csillagtök hagyományos fehér és zöld héjú. Általában 60-80 dkg körüliek, de ha kisebbek, többet mérek a csomagba (2-3 db-ot). Annyit tegyél a kosárba, ahány darabot szeretnél.
Szerintem a magyar konyha alap növénye a petrezselyem! Levesek, szendvicsek, hidegtálak ízesítésére, díszitésére használjhatjuk és a gomba a legjobb barátja! Főzés,sütés esetén csak az utolsó pillanatban kerüljön az ételhez, mert elveszíti a vitamintartalmát! Gyógyhatása: gyomoresősítő,vesetísztitó 2 fajtája ismert a gyökér és a levélpetrezselyem, tőlem az utóbbibóll tudtok kérni, csokros formában.
Vegyszermentesen termelt póréhagyma. A hagymatest 25-30 cm-es, amiből fehér része kb 6-7 cm, ennyi földtakarás került rá. Vastagsága olyan jó másfél férfi-ujjnyi