A fekete berkenye, más néven arónia, sötétszínű bogyószerű gyümölcs, mely napjainkban vált igazán népszerűvé az egészségtudatos fogyasztók körében. Egyike az antioxidánsokban leggazdagabb gyümölcsöknek, így számos gyógyhatással bír. Más gyümölcsökkel, bogyós gyümölcsökkel egyetemben a tudósok és fogyasztók is szupergyümölcsként emlegetik. Ez annak is köszönhető, hogy a fekete berkenye C-vitaminban, mangánban, A-,E-,K-vitaminban gazdag. Mindezek mellett megtalálható benne B1-,B2-,B6-,B9-,B12 vitamin. Flavonoid vegyületeket tartalmaz (P-vitaminként ismert), melyek antioxidáns vitaminokkal együtt fejtik ki hatásukat. Ilyen vegyület az Antocianin, melynek sötét, bíbor színét köszönheti a gyümölcs. Leveink natúr levek, semmilyen hozzáadott adalékot, cukrot nem tartalmaznak.
Fekete ribizli lekvár "szőröstül, bőröstül". Persze szőre nincsen, magja és bőre benne van, hogy minden hatóanyaga megmaradjon. Magjai egészen picik . Kiváló antioxidáns. Kevés cukorral készül. Tartósítószert nem tartalmaz.
Fekete ribizli lekvár magjával. Mivel nincs magozva több marad a bogyó bőréből is a termékben, hatóanyaga dúsabb. Magja egészen apró. Kiváló antioxidáns. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Tartósítószer mentes.
Fekete ribizli szörp gyümölcshússal dúsan, cukorral édesítve. Kb 5-7 szeres mennyiségre hígítható, ízlés szerint. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben korlátozott ideig tárolható.
Fekete ribizli szörp hozzáadott cukortól mentesen, gyümölcsvelővel dúsan. Ízlés szerint édesítve vagy édesítés nélkül fogyasztható 5-7 szeres higítással. Tartósítószert nem tartalmaz.
Cukorral édesített fekete ribizli gyümölcs szörp. Ízlés szerint higítható 5-7 szeres mennyiségre. Tartósítószer mentes.
Trappista jellegű félkemény, félzsíros sajt. Kiválóan reszelhető és szeletelhető, nem morzsálódó tésztájú sajtféleség. 1db sajtszelet kb 200g
Fermentált termékeink új tagja! Fogyaszthatjuk savanyúságként,de nagyon finom levesnek is:) Összetevők: zöldbab, víz, só, kapor, fokhagyma. Felbontás után hűtést igényel! Fogyasszák egészséggel!
Hidegtűrő káposztaféle, melyet szuperélelmiszernek tartanak magas tápanyagtartalma miatt. Készíthetünk belőle nyers vagy meleg salátát, illetve bármilyen ízvilágú ételbe szeletelhetünk belőle vitamin dúsítás gyanánt. Mi nagyon szeretjük köretnek, csak fokhagymával megpárolva, só, bors és egy kis citromlével. :)