Törtfehér vagy sárgás színű. Enyhe zamatú.Rendkívül gyorsan, gyakran már a kaptárban kikristályosodik. Kristályosan fehér, zsírszerű. Krémméz. Csere üveget kérünk szépen vissza! Köszönjük!
Rendkívül gyorsan kristályosodó méz, melynek gyulladáscsökkentő hatása van. Gyomorsav csökkentéséhez tökéletes választás, továbbá vérszegénység kezelésére is alkalmas.
Könnyen felhasználható, előkészített cukkini, amely ideális főzelékek, tócsni, zöldséges fasírt, piték vagy sütemények alapanyagaként. A cukkini íze és állaga főzéskor jól érvényesül, így egyszerre egészséges és sokoldalú megoldás a kamrapolcon. Összetevők: cukkini, só, ecet Űrtartalom: 720 ml Tartósítószer-mentes, hőkezelt termék.
Klasszikus tökfőzelék-alap, amit elég csak felmelegíteni és besűríteni egy kis rántással vagy habarással. A friss kapor és a zsenge tök íze együtt idézi a nyár eleji konyhakert hangulatát. Tartósítószer nélkül, saját termesztésű alapanyagokból készítve. Kiszerelés: 720 ml / 500 g Összetevők: tök, víz, só, ecet, kapor
Bio minősítéső retek Kimagasló C vitamin tartalma miatt nagyon értékes zöldségnek bizonyul. Továbbá található benne folsav, B-, K- vitaminok, kálium, mangán, magnézium, kálcium, vas, foszfor, nátrium réz és cink. Magas rosttartalma miatt tovább érezzük magunkat jóllakottnak a retek fogyasztása után. Élettani hatását tekintve kimondottan jótt tesz a májnak, hugyutaknak és a keringésnek is.
Húsa ízletes, tömött, színe sárga. Édes és ízletes húsa miatt kedvelt fajta. Különleges megjelenése miatt díszítésre is alkalmas. Egy darab kb. 20x20 cm nagyságú.
Főleg a mediterrán konyha fűszere, vadhúsok, mártások, gombás ételek ízesitője de különleges növényi ecetek készítésére is kiváló! Pár érdekesség róla: https://gyogyhirek.hu/a-rozmaring/
A rozmaring és a hagyma izgalmas ízkombinációja. Ajánljuk pirítósokhoz sült és grillezett húsokhoz, valamint kifőtttésztákhoz. Az üveg tartalma: 115 g. Összetevők: vöröshagyma, lilahagyma, rozmaring, olivaolaj, só, fokhagyma, fehérbors, majoranna. Felbontás után hűtőben tárolandó! Fogyassza egészséggel!
0,1 gramm sáfrány üvegfiolában! Sáfrány (Crocus sativus) Gasztronómiai különlegesség fűszerként: Intenzív szín és aroma: Már kis mennyiség is erőteljes aromát és aranysárga színt ad az ételeknek. Gourmet alapanyag: Alapvető hozzávaló paellában, rizottókban, közel-keleti és indiaiételekben. Természetes színezőanyag: Ételeket festhet anélkül, hogy mesterséges adalékot használna az ember. !Figyelmeztetések:! Adagolás: – Naponta max. 30 mg-ot javasolnak étrend-kiegészítőként. – Túl nagy mennyiségben (pl. 5 g fölött) mérgező lehet! Terhesség alatt nem ajánlott, mert méhösszehúzódást válthat ki.