Katica fajtájú piros héjú, sárga húsú burgonya. "B" főzési típusú, általános felhasználású, így sütésre-főzésre egyaránt alkalmas. Nyers és főzési szürküléstől mentes.
Katica fajtájú burgonya 10 kg-os Raschel zsákos kiszerelésben. "B" főzési típusú, piros héjú, halványsárga húsú burgonya, mely nyers és főzési szürküléstől is mentes.
Katica fajtájú burgonya 15 kg-os Raschel zsákos kiszerelésben. "B" főzési típusú, piros héjú, halványsárga húsú burgonya, mely nyers és főzési szürküléstől is mentes.
Katica fajtájú burgonya 5 kg-os Raschel zsákos kiszerelésben. "B" főzési típusú, piros héjú, halványsárga húsú burgonya, mely nyers és főzési szürküléstől is mentes.
Édesburgonya: Magas C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán. Alacsony a zsír- és a koleszterintartalma és a neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják. Kiemelt beltartalmi értékei miatt ideális tápanyagot jelent fogyókúrázóknak, diétázóknak, sportolóknak, kisbabáknak. Kitűnő rost forrás. Íze leginkább a sütőtökhöz hasonlítható. VEGYSZERMENTES.
Hidegtűrő káposztaféle, melyet szuperélelmiszernek tartanak magas tápanyagtartalma miatt. Készíthetünk belőle nyers vagy meleg salátát, illetve bármilyen ízvilágú ételbe szeletelhetünk belőle vitamin dúsítás gyanánt. Mi nagyon szeretjük köretnek, csak fokhagymával megpárolva, só, bors és egy kis citromlével. :)
Vegyszermentesen termesztett Jugó paradicsom. Édes, lédús. Befőzésre kiválóan alkalmas
Vegyszermentesen termesztett Kápia paprika. 1 csomag 50 dkg súlyú. A csomag ára mérést követően kerül meghatározásra.
Kovászolni való uborka, 9cm-12cm körüli méretű, vegyszermentes termelésből. Semmilyen permetezést nem kapott, finom roppanó húsú . A friss uborkára jellemzően a húsa édes. A termés magokat csak elvétve tartalmaz. Kovászolni ideális, de természetesen saláta készítéshez vagy csalamádéhoz is jó. A finom "kovászos uborka" elkészítéséhez - a nevével ellentétben - nem kell sem kovász sem kenyér, így gluténmentesen is finom, sőt tovább eltartható. Ami lényeges, hogy a jó ízért felelős tejsavbaktériumok ideális élettartománya 15-25 fok között van, és ezért (bár melegebben tartva is elkészül) célszerű inkább 25 fok alatt tartani. Amikor kész, akkor sem a legjobb a hűtőbe rakni, mert a kis barátaink 10 fok alatt elpusztulnak és helyettük keseredést (később rothadást) okozó mikroorganizmusok kezdenek el dolgozni amitől kellemetlen mellékízt kap. Persze 37 fokban más megoldás nincs, gyorsan meg kell enni :) Tehát víz, a teljes vizes tömeghez képest mérten 2% só, és kapor elég a tökéletes íz eléréséhez. Persze izlés szerint mehet bele kis fokhagyma, kapormag, koriander is.