leveszöldség általában 3 sárgarépát, 2 petrezselymet tartalmaz ( mérettől függően) friss zöldjével

4-8 cm átmérőjű. Ételek díszítéshez, színesítéséhez ajánlom. Íze, mint a "hagyományos" burgonyáé.

Bio mizuna, és mustárzöld keverék A növény zöld levelét használjuk fel, mely kissé csípős, egyesek szerint mustáros, borsos ízű. Rendkívül jó kiegészítője salátáknak pikáns íze, valamint színes cakkos levelei révén az esztétikai megjelenése miatt is. A leveleket nyersen, de akár wokban, fűszereken lepírítva, is fogyaszthatjuk A-, C-, K- vitaminokban gazdag, található benne magnézium, kálcium, kálium, folsavban, béta-karotinban, és immunerősítő hatással bír. Magas glükozinolát tartalma miatt említik, hogy fontos szeretep játszik a rák megelőzésében is.

2 kg-os szelet: Csomagolás előtt frissen szeletelve! Íze: Édes, telt, enyhén diós ízvilág jellemzi. Állaga sütés után krémes, nem szálas. Felhasználása: A nagydobosi sütőtök sokoldalúan használható: 1. Sütve Klasszikus módon, szeletekre vágva, sütőben megsütve – természetes édessége miatt desszertként is fogyasztható. Fűszerekkel (fahéj, szerecsendió, gyömbér) megszórva ünnepi fogás is lehet. 2. Krémlevesként Sütés után pürésítve, tejszínnel, gyömbérrel, fokhagymával, akár chilivel ízesítve. 3. Püréként / Köretként Burgonya helyett alternatív köret, például sültekhez, grillezett húsokhoz. 4. Sütőtökös pitében, süteményekben Sütemények, muffinok, amerikai típusú pumpkin pie alapja is lehet. Jó textúrát ad tésztáknak és édességeknek. 5. Tésztaételekben Lasagnéban, gnocchiban, vagy sütőtökös ravioliban töltelékként. 6. Babaételként Természetes édessége miatt ideális első szilárd ételek között.

A oriental mix az alábbi bio ázsiai levélzöldségekből áll: pak choi, mizuna, hóban zöld, red giant, tatsoi. Az oriental mix ázsiai bio saláta keverék a káposztafélék közé tartozik. Ázsiai, ősi növényekből alakultak ki, ezáltal jelentősen eltérnek az Európában megszokott káposztáktól. Vannak ázsiai saláta fajták, amelyeknek inkább a levéllemezét, másoknak inkább a levélnyelét fogyasztják. Utóbbiak inkább a bordáskelekre hasonlítanak , és a hagyományos keleti konyhákban föként sütik, párolják. A nyugati reformkonyhákban viszont a szárzellerhez hasonlóan nyersen eszik roppanós levélnyelüket. Változatosságot hoznak a táplálkozásban a hideg időszakban. Sok vitamint tartalmaznak A, C, K, valamint immunerősitő hatásuk is van.

Bio minősítéső pak choi Bordáskelnek is hívják, jellegtelen ízű, de annál jobban felhasználható, értékes levélzöldség. Felhasználását tekintve nyersen salátákba, főzve levesekbe, főzelékekbe, valamint pirítva wok-os zöldségételekhez ajánljuk. Kimagasló vitamin, ásványianyag és rost forrás: vas, foszfor, kálcium, magnézium, cink, K-vitamin, kálium, szelén Élettani hatását tekintve: erősíti a csontokat és az immunrendszert, segíti az emésztést, csökkenti a vérnyomást. Szelén tartalma miatt fontos a fertőzések elleni védelem során.