leveszöldség általában 3 sárgarépát, 2 petrezselymet tartalmaz ( mérettől függően) friss zöldjével
4-8 cm átmérőjű. Ételek díszítéshez, színesítéséhez ajánlom. Íze, mint a "hagyományos" burgonyáé.
Bio mizuna, és mustárzöld keverék A növény zöld levelét használjuk fel, mely kissé csípős, egyesek szerint mustáros, borsos ízű. Rendkívül jó kiegészítője salátáknak pikáns íze, valamint színes cakkos levelei révén az esztétikai megjelenése miatt is. A leveleket nyersen, de akár wokban, fűszereken lepírítva, is fogyaszthatjuk A-, C-, K- vitaminokban gazdag, található benne magnézium, kálcium, kálium, folsavban, béta-karotinban, és immunerősítő hatással bír. Magas glükozinolát tartalma miatt említik, hogy fontos szeretep játszik a rák megelőzésében is.
Öles bab /kinai bab / kb 60-80 cm hosszú zöldszínű, nem szálas, kiváló ízű zamatu gyorsan fő, minden zöldbabból készült étel elkészítésére alkalmas
A oriental mix az alábbi bio ázsiai levélzöldségekből áll: pak choi, mizuna, hóban zöld, red giant, tatsoi. Az oriental mix ázsiai bio saláta keverék a káposztafélék közé tartozik. Ázsiai, ősi növényekből alakultak ki, ezáltal jelentősen eltérnek az Európában megszokott káposztáktól. Vannak ázsiai saláta fajták, amelyeknek inkább a levéllemezét, másoknak inkább a levélnyelét fogyasztják. Utóbbiak inkább a bordáskelekre hasonlítanak , és a hagyományos keleti konyhákban föként sütik, párolják. A nyugati reformkonyhákban viszont a szárzellerhez hasonlóan nyersen eszik roppanós levélnyelüket. Változatosságot hoznak a táplálkozásban a hideg időszakban. Sok vitamint tartalmaznak A, C, K, valamint immunerősitő hatásuk is van.
Canna F1 padlizsán – friss, húsos, megbízható termelőtől A Canna F1 egy modern, magas terméspotenciállal rendelkező padlizsánfajta, amely egyenletes méretű, fényes, sötétlila terméseivel tűnik ki. Húsos, kevés magot tartalmaz, kellemesen enyhe ízű, így kiváló alapanyaga lehet krémeknek, grillezett zöldségeknek, rakott ételeknek vagy akár egy mediterrán lecsónak is. Padlizsánjainkat vegyszermentesen, odafigyeléssel neveltük, frissen szedve kerülnek a kosaradba – így a legjobbat hozhatod ki belőlük a konyhában. Jellemzők: Kiemelkedően szép, fényes héjú termések Húsos, jól szeletelhető, kevésbé keserű Megbízható fajta, amit a profi konyhák is kedvelnek Frissen szedve, helyi termelőtől