Katica fajtájú, piros héjú parázsburgonya. "B" típusú, sütésre-főzésre egyránt alkalmas.
Friss, zsenge patisszon/csillagtök hagyományos fehér és zöld héjú. Általában 60-80 dkg körüliek, de ha kisebbek, többet mérek a csomagba (2-3 db-ot). Annyit tegyél a kosárba, ahány darabot szeretnél.
Szerintem a magyar konyha alap növénye a petrezselyem! Levesek, szendvicsek, hidegtálak ízesítésére, díszitésére használjhatjuk és a gomba a legjobb barátja! Főzés,sütés esetén csak az utolsó pillanatban kerüljön az ételhez, mert elveszíti a vitamintartalmát! Gyógyhatása: gyomoresősítő,vesetísztitó 2 fajtája ismert a gyökér és a levélpetrezselyem, tőlem az utóbbibóll tudtok kérni, csokros formában.
A habanero a csípős chilik egyik legfontosabb és leghíresebb alapanyaga. Magas kapszaicintartalom (csípősség) A Red Habanero az egyik legerősebb chili, 100,000–350,000 SHU (Scoville-egység) Íz és aroma Nemcsak csípős, de gyümölcsös, citrusos aromája van, amit sokan kedvelnek. Kiemeli az ételek ízét, különösen karibi, mexikói vagy fúziós konyhában. Húsa nem vastag, frissen mégis lédús.
Red Rome alma, télálló keményhúsú. Kompótnak kiváló. Termőhely Kutas-Kozmapuszta
Red Rome alma télálló, keményhusú. Kiváló kompót alma. Termőhely Kutas-Kozmapuszta
Red Winter alma télálló, keményhúsú. Kiváló kompót alma. Termőhely Kutas-Kozmapuszta