Szabadföldi, napérlelte - piros, sárga, narancssárga és fekete édes koktélparadicsom, gömbölyű és körte alakú. Egy doboz 0,5 kg-ot tartalmaz.
Kovászolni való uborka, 9cm-12cm körüli méretű, vegyszermentes termelésből. Semmilyen permetezést nem kapott, finom roppanó húsú . A friss uborkára jellemzően a húsa édes. A termés magokat csak elvétve tartalmaz. Kovászolni ideális, de természetesen saláta készítéshez vagy csalamádéhoz is jó. A finom "kovászos uborka" elkészítéséhez - a nevével ellentétben - nem kell sem kovász sem kenyér, így gluténmentesen is finom, sőt tovább eltartható. Ami lényeges, hogy a jó ízért felelős tejsavbaktériumok ideális élettartománya 15-25 fok között van, és ezért (bár melegebben tartva is elkészül) célszerű inkább 25 fok alatt tartani. Amikor kész, akkor sem a legjobb a hűtőbe rakni, mert a kis barátaink 10 fok alatt elpusztulnak és helyettük keseredést (később rothadást) okozó mikroorganizmusok kezdenek el dolgozni amitől kellemetlen mellékízt kap. Persze 37 fokban más megoldás nincs, gyorsan meg kell enni :) Tehát víz, a teljes vizes tömeghez képest mérten 2% só, és kapor elég a tökéletes íz eléréséhez. Persze izlés szerint mehet bele kis fokhagyma, kapormag, koriander is.
leveszöldség általában 3 sárgarépát, 2 petrezselymet tartalmaz ( mérettől függően) friss zöldjével
4-8 cm átmérőjű. Ételek díszítéshez, színesítéséhez ajánlom. Íze, mint a "hagyományos" burgonyáé.
Öles bab /kinai bab / kb 60-80 cm hosszú zöldszínű, nem szálas, kiváló ízű zamatu gyorsan fő, minden zöldbabból készült étel elkészítésére alkalmas
A oriental mix az alábbi bio ázsiai levélzöldségekből áll: pak choi, mizuna, hóban zöld, red giant, tatsoi. Az oriental mix ázsiai bio saláta keverék a káposztafélék közé tartozik. Ázsiai, ősi növényekből alakultak ki, ezáltal jelentősen eltérnek az Európában megszokott káposztáktól. Vannak ázsiai saláta fajták, amelyeknek inkább a levéllemezét, másoknak inkább a levélnyelét fogyasztják. Utóbbiak inkább a bordáskelekre hasonlítanak , és a hagyományos keleti konyhákban föként sütik, párolják. A nyugati reformkonyhákban viszont a szárzellerhez hasonlóan nyersen eszik roppanós levélnyelüket. Változatosságot hoznak a táplálkozásban a hideg időszakban. Sok vitamint tartalmaznak A, C, K, valamint immunerősitő hatásuk is van.
lila szinű, átlagban kb 600 g súlyú padlizsánok, a kisebbekből 2 db ot számítunk egynek
Canna F1 padlizsán – friss, húsos, megbízható termelőtől A Canna F1 egy modern, magas terméspotenciállal rendelkező padlizsánfajta, amely egyenletes méretű, fényes, sötétlila terméseivel tűnik ki. Húsos, kevés magot tartalmaz, kellemesen enyhe ízű, így kiváló alapanyaga lehet krémeknek, grillezett zöldségeknek, rakott ételeknek vagy akár egy mediterrán lecsónak is. Padlizsánjainkat vegyszermentesen, odafigyeléssel neveltük, frissen szedve kerülnek a kosaradba – így a legjobbat hozhatod ki belőlük a konyhában. Jellemzők: Kiemelkedően szép, fényes héjú termések Húsos, jól szeletelhető, kevésbé keserű Megbízható fajta, amit a profi konyhák is kedvelnek Frissen szedve, helyi termelőtől