
Vadkovászos békebeli vajaskifli 100 g
Kenyérlisztből készült vadkovászos békebeli vajaskifli. Összetevők: liszt, tej, vaj, cukor, só

Kovászos uborka
A nyár klasszikus íze! Ha egy év múlva bontjuk fel, akkor is a friss nyári kovászos uborka ízt érezzük a szánkban. Összetevők: uborka, víz, só, kovászos kenyér, fokhagyma, kapor. Fogyassza egészséggel!






Ganoderma őrlemény 30g
A pecsétviaszgomba – Ganoderma lucidum –, más néven reishi vagy ling zhi keserű íze miatt nyersen nem fogyasztható, főzete és kivonata azonban számos betegség gyógyítására, illetve megelőzésére alkalmas. A reishi, ahogyan ezt a gyógygombát japánban nevezik, számos jótékony hatással rendelkezik: öregedésgátló, méregtelenítő, teljesítményfokozó hatása van, javítja a vérkeringést, növeli az ellenállóképességet. Előnyös hatással van a szív, máj, tüdő és lép működésére. Tradícionálisan ezt a gyógygombát az emésztőrendszer megbetegedései (pl. gyomor- és bélproblémák), máj- és vesebetegségek, tüdőbetegségek, magas vérnyomás, idegesség, álmatlanság esetén, ezen kívül a szellemi teljesítőképesség fokozására alkalmazták. A legfontosabb ezzel a gombával kapcsolatban, hogy egyensúlyba hozza a szervezet működését. Erős antioxidánsként hatékony segítség a rák és az autoimmun zavarok gyógyításában, míg vér- és májtisztító hatásának köszönhetően kiváló méregtelenítő. Ajánlott fogyasztás: Naponta egy mokkáskanál ganoderma őrleményt javasolt meleg vízben vagy teában elkeverve elfogyasztani. Ha a cél a máj tisztítása és a toxinok kivezetése, érdemes a port a késő délutáni órákban fogyasztani – ekkor támogathatjuk leginkább az éjszaka aktívan dolgozó máj működését. Ne feledkezzünk meg a megfelelő folyadékbevitelről sem: a ganoderma segíti a méreganyagok kivezetését, amit bőséges vízfogyasztással tudunk támogatni.

HajSpray
Csökkenti a hajhullást Serkenti a hajnövekedést Csökkenti a fejbőr viszketését Magas antioxidáns tartalma révén késlelteti az őszülést. A haj egészségének megőrzése érdekében ajánlott D-vitamin fogyasztása is. Vizes alapú gyógynövényes készítmény rozmaringgal, szegfűszeggel, fekete maggal. 100% Natural! Nem tartalmaz tartósítószert, se más vegyszert! Száraz hajra kell fújni, bemasszirozni a fejbőrbe, és rajta hagyni megsźáradni. A siker érdekében naponta egyszer használandó, de minimum heti 3-szor. A Kiszerelés változhat a csomagolóanyag elérhetőségének függvényében, de ezt mindig aktualizálom az árral. 80ml - 900Ft 100ml - 1100Ft Tárolása: hűtőben.


Pak Choi - 10 dkg
Bio minősítéső pak choi Bordáskelnek is hívják, jellegtelen ízű, de annál jobban felhasználható, értékes levélzöldség. Felhasználását tekintve nyersen salátákba, főzve levesekbe, főzelékekbe, valamint pirítva wok-os zöldségételekhez ajánljuk. Kimagasló vitamin, ásványianyag és rost forrás: vas, foszfor, kálcium, magnézium, cink, K-vitamin, kálium, szelén Élettani hatását tekintve: erősíti a csontokat és az immunrendszert, segíti az emésztést, csökkenti a vérnyomást. Szelén tartalma miatt fontos a fertőzések elleni védelem során.

Retek csomó
Bio minősítéső retek Kimagasló C vitamin tartalma miatt nagyon értékes zöldségnek bizonyul. Továbbá található benne folsav, B-, K- vitaminok, kálium, mangán, magnézium, kálcium, vas, foszfor, nátrium réz és cink. Magas rosttartalma miatt tovább érezzük magunkat jóllakottnak a retek fogyasztása után. Élettani hatását tekintve kimondottan jótt tesz a májnak, hugyutaknak és a keringésnek is.

Étkezési mák
2024-es, étkezési, szemes mák. Nagyon finom, édes, kékszínű, alaposan tisztított. Rovarölőszer mentes termesztés. A mákfogyasztás jótékony hatásai: A mák gazdagon tartalmaz magnéziumot, növényi zsírsavkat, aminosavat, foszfort, kalciumot, káliumot és vasat. Hatását pedig többek között abban fejti ki, hogy lassítja az öregedési folyamatokat, azaz megállítja a csontszövetek leépülését, és elkezdi újraépíteni őket. Két evőkanálnyi mák 253 milligramm kalciumot és 286 mikrogramm vasat tartalmaz, amely körülbelül a napi szükséglet negyedét fedezi. A kalcium a csontok egészsége miatt fontos, de kell a szív és az idegrendszer megfelelő működéséhez is.

Füstölt Májas
Igazi paraszt májas, mely szobahőmérsékleten kissé visszalágyul, de szépen vágható hidegen! Összetevők: Sertés fejhús, sertés máj, zsiradék és fűszerek (só, bors, majoranna, paprika) Nem tartalmaz semmi adalékanyagot!

Füstölt kolbász~ csípős
Füstölt kolbász~ csípős Hagyományos recept alapján készített, füstölt természetes bélbe töltött sertés kolbász. Félszáraz jeleggű. Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, chili paprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt köménymag, szerecsendió Tárolás 5- 15 C°. Közepesen csípősős. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/ 1 pár!

Füstölt májas
Füstölt májas Hagyományos recept alapján készített, füstölt műbélbe töltött sertésmájas. Összetevők: Sertésmáj, sertés zsiradék: Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só, mustár, citrom. Tárolás 0- 5 C°. A májas pontos súlya mérést igényel, kb.: 30 dkg/db