
Átvétel: 2025-06-13
Rendelhető 2025-06-11-ig


Tanyasi csirke
Tanyasi friss egész csirke Tanyasi csirkét a kaposvári kosárban előre láthatólag havonta egy alkalommal tudnak rendelni, előrendelési lehetőséggel. Fontos: A rendeléseket a vágások előkészítése miatt mindig az adott szállítás előtti KEDDI napig tudják leadni!! Az egész csirke számtalan módon előkészíthető és szétbontható. Fantáziánk szerint szedhetjük részeire, vagy éppen szigorú szabályokat is követhetünk, ha nagyon pontos receptúrából dolgozunk. Az állat: Antibiotikum-mentes Adalékanyag-mentes GMO-mentes Vegyszermentes tartásból származik Egy egész csirke átlagosan 1,5 - 2,5 kg. Konyhakész, zsigerekkel együtt csomagolva Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat. Hűtve : +2 és +4 fok között tárolandó, vákuumcsomagolva 8 napig eltartható.

Retek csomó
Bio minősítéső retek Kimagasló C vitamin tartalma miatt nagyon értékes zöldségnek bizonyul. Továbbá található benne folsav, B-, K- vitaminok, kálium, mangán, magnézium, kálcium, vas, foszfor, nátrium réz és cink. Magas rosttartalma miatt tovább érezzük magunkat jóllakottnak a retek fogyasztása után. Élettani hatását tekintve kimondottan jótt tesz a májnak, hugyutaknak és a keringésnek is.

Füstölt májas
Füstölt májas Hagyományos recept alapján készített, füstölt műbélbe töltött sertésmájas. Összetevők: Sertésmáj, sertés zsiradék: Fűszerek: őrölt feketebors, majoranna, só, mustár, citrom. Tárolás 0- 5 C°. A májas pontos súlya mérést igényel, kb.: 30 dkg/db

Tojás
Legelős tartásból származó vegyes méretű tojás. A tyúkok kizárólag minősített Bio vagy saját termelésű vegyszermentes takarmányt kapnak. Vándor ólban laknak amit rendszeresen friss legelőre költöztetünk, így bíztosítva számukra az ingergazdag és tiszta környezetet.

Mangalica májkrém
1/3rész mangalica máj 1/3 rész hús és 1/3 rész zsír felhasználásával készült ez a házi májkrém, mely hosszú idejű hőkezelésnek köszönhetően tartósítószer és adalék mentesen kerülhet az asztalotokra! Egészségetekre!

Füstölt kolbász~ csípős
Füstölt kolbász~ csípős Hagyományos recept alapján készített, füstölt természetes bélbe töltött sertés kolbász. Félszáraz jeleggű. Összetevők: Sertéshús, zsírszalonna fűszerek: őrölt csemege fűszerpaprika, chili paprika, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt köménymag, szerecsendió Tárolás 5- 15 C°. Közepesen csípősős. A kolbász pontos súlya mérést igényel, kb.: 50dkg/ 1 pár!

Natur kecskegomolya
Ha adnál egy esélyt a kecskesajtnak, ez lehet a tökéletes választás, friss, lágy nem tolakodó ízvilág. Kiváló salátákhoz, szendvicsekhez, vagy akár borok mellé is fogyaszthatjuk.

Natúr kémsajt kecsketejből
Vegyes alvasztású friss sajt , kecsketejből. Hűtőben két hétig is eláll. Natúr verzióba csak egy kis só kerül így azt raktatsz még bele amit igazán szeretsz.

Étkezési mák
2024-es, étkezési, szemes mák. Nagyon finom, édes, kékszínű, alaposan tisztított. Rovarölőszer mentes termesztés. A mákfogyasztás jótékony hatásai: A mák gazdagon tartalmaz magnéziumot, növényi zsírsavkat, aminosavat, foszfort, kalciumot, káliumot és vasat. Hatását pedig többek között abban fejti ki, hogy lassítja az öregedési folyamatokat, azaz megállítja a csontszövetek leépülését, és elkezdi újraépíteni őket. Két evőkanálnyi mák 253 milligramm kalciumot és 286 mikrogramm vasat tartalmaz, amely körülbelül a napi szükséglet negyedét fedezi. A kalcium a csontok egészsége miatt fontos, de kell a szív és az idegrendszer megfelelő működéséhez is.