Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Négy éve festek mandalákat, másfél éve foglalkozom fénykód-festéssel is. Vegyes technikával dolgozom: feszített vászonra többnyire textilfestékkel és akrillal festek, de találhatóak munkáim között bakelit lemezre álmodott mandalák, energia -lenyomatok, szakrális geometriai for ... (tovább)

Több éve foglalkozunk, mint őstermelők állatokkal. Most tojótyúkok vannak, tojást értékesítünk. Először ismerősöknek, munkatársaknak adtuk a felesleges terméket, a tyúktojást. Ahogy nőtt a mennyiség, így ki tudtunk lépni a piacra is. Saját takarmánnyal látjuk el őket, ... (tovább)

Vegyszermentes környezetből "készítem" palántáimat, növényeimet. 14 fajta paradicsom (korai, fekete, tigris, jugó-bácskai, fekete koktél, sárga koktél ,ökörszív, lucullus, lugas stb.), 7 fajta chili (Jalapeno, Etna, Cayenne, 3 féle Habanero, Thai) és 8 féle színű mocsári hibisz ... (tovább)

Csatári István vagyok,tíz éve méhészkedem.Vásárokra rendezvényekre járok a méhészeti termékeimmel.A hagyományos mézeken kívül készítek gyógynövényes akác mézeket,gyümölcsös krémmzeket,magvas mézeket,és virágpört is gyűjtök.Az akác mézen kívül az összes méze ... (tovább)

Sziasztok!

Czizner Renáta vagyok. Idestova 2018 óta termesztek bio zöldségeket. Mióta párom Guba József csatlakozo ... (tovább)

A Dani Család gazdasága Belső- Somogyban, Kutason található. Kb. 25 éve foglalkozunk almatermesztéssel. Gyümölcsfeldolgozó üzemünkben 2015-től magunk készítjük natúr leveinket. Az almából fajtaleveket készítünk. Többféle kevert levünk is van, amelynek almalé az alapja. Szer ... (tovább)

Kis családunk Visnyeszéplakon él, sokak szerint az Isten háta mögött, szerintünk az Isten tenyerén, de mindenképpen természet közelben. A helyi adottságok ösztönöztek a kertészkedésre és a kö ... (tovább)

Kisbajomban az erdő közepén gyönyörű környezetben élünk és vezetjük családi kisgazdaságunkat. Tehén és kecskesajtok készítése mellett pékárukat is készítünk régi "nagyanyáink recepje" szerint. Az Élő Pajta nem csak termelő gazdaság, hanem egy kis rendezvény központ is ... (tovább)

Köszönöm,hogy benéztél hozzám és az is , köszönöm, hogy vigyázol a környezetedre. Erzsi vagyok, nyugdijas, Somogyban  élek és környezettudatos termékeket varrok , szivvel-lélekkel.,Tüll bevásárló zacskókat varrok pamutvászonnal kombinálva, a nylon zacskó kiváltására, ... (tovább)

Kedves Érdeklődő! Több, mint 20 éve élünk Visnyeszéplakon, 4 gyermekünk itt nőtt fel. Állatokat tartunk (kecskék, tyúkok, méhek), kertészkedünk. Legfőbb bevételi forrásunkat és egyben a megélhetésünket a méhek biztosítják, sokat köszönhetünk Nekik. Jelenleg 250 méhcsal ... (tovább)

Jó hirem van a kedves vásárloim felé. 2021 novemberében sikeres gomba szakellenőri vizsgát tettem : Tehát januártól erdei mezei gyüjtött gomba készitmenyek is kaphatoak a FIGURA GOMBA kináklataban.A gombák kedvelőinek készült savanyúság új ízvilággal ajándékozza meg a vá ... (tovább)

Hidegen sajtolt olajokat gyártunk Jutában. A magokat termelőktől, lehetőség szerint a környékből szerezzük be. Fontos számunkra a minőség, ezért kizárólag első osztályú étkezési alapanyagokat dolgozunk fel. A gyártás során nem használunk semmilyen adalékanyagot és a prése ... (tovább)
2015 óta családi vállalkozásunk fő tevékenysége a kecsketartás.Állataink 5 hektáron élvezik a nyitott tartásmód előnyeit.Állományunk a tejre szelektálódott,így több kecskefajta is található benne.A kecsketej összetétele hasonlít a legjobban az anyatejéhez.Könnyen emészthe ... (tovább)

SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK!

Horváth Klára vagyok, a LYSANDE ® natúrkozmetikumok megalkotója. Már fiatalon is
érdekelt az emberi test és lélek működése, a kémia, kozmetikumok világa, ezért
továbbtanulásomkor vegyipari szakközépiskolát választottam, majd orvo ... (tovább)

2019 óta készítünk kézműves tejtermékeket, melyeket a saját legelőnkön legelő (és télen az ott megtermett szénát fogyasztó) teheneink tejéből készítünk. Állományunk kizárólag tisztavérű Jersey tehenekből áll. A Jersey fajta teje zsírban (5-7%), valamint fehérjében (4- ... (tovább)
Juhász Zsolt vagyok, több éve méhészkedem. Kezdetben én is,( mint sokan) idősebb, tapasztalt méhészeknél tanultam. 2 családdal indultam, ami mára 30-ra gyarapodott. Családommal Kisasszondon élünk, lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk magunknak mindent megtermelni, természetesen ... (tovább)

Jungbert Ádámnak hívnak, Visnyeszéplakon élek feleségemmel és két kisfiammal. Tanyánkon öt hektáron gazdálkodunk, termesztünk zöldséget, gyümölcsöt, tartunk birkákat, kecskéket, tyúkokat és méheket. Három éve elkezdtünk csöpögtetős öntözőrendszerrel dolgozn ... (tovább)

Szüleim jóvoltából háztáji termékeken nőttem fel. Jelenleg is Ők állítanak elő az Alföldön szinte mindent, ami az asztalunkra kerül. A távolság miatt tervben van kisebb gazdaság elindítása, de addig is környezetbarát tisztítószerek forgalmazásával foglalkozom 2002 óta. Sze ... (tovább)

Krista Zoltán vagyok, A Krista Portát 2017-től működtetjük, és falusi-vendégasztal szolgáltatással is foglalkozunk. Portánk története azonban sokkal korábbra nyúlik vissza. Én magam Felsőmocsoládról származom, ahol a paraszti munkákkal foglalkozó nagyszüleim mellett, én is ... (tovább)

Kedves Olvasó! Budapestről költöztem Visnyeszéplakra 1994-ben a feleségemmel, azóta itt ökológiai gazdálkodást folytatunk. Hat gyermekünk van. A jelenlegi gazdaságunkban vannak marhák, lovak, birkák, disznók és aprójószágok. Több féle kertészeti megoldást is alaklmazunk, v ... (tovább)

Friss csemegekukorica

Üdvözlet! Kaposvár mellett, Kaposszerdahelyen foglalkozunk szántóföldi/kertészeti növénytermesztéssel, és állattenyesztéssel. Igyekszünk a lehető legjobb minőségű termékeket szolgáltatni vevőinknek,ezért is tartjuk fontosnak a vegyszermentességet gazdálkodásunk során. Ú ... (tovább)

Augusztus 19-én szabadságon leszek. De a következő pénteken már lehet rám számítani!

Köszönöm, Reni

 

Zöldség és fűszernövény termesztéssel, illetve ezen növényekből készített termékek előállításával foglalkozom 2017 óta Hetesen. Kertészte ... (tovább)

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOK kézműves ékszerek és az illóolajok kedvelőinek! Az illatosítható aromaékszerek. az egyedi ker ... (tovább)

Krisna-völgy kertésze vagyok, itt élek 13 éve. A kertünk elsősorban az önellátás céljából jött létre, de évek óta jelentős plusz termésünk is keletkezik. Nagyon megörültem ennek a Kosárközösségnek, mert Kaposvárra rendszeresen járunk. A gazdaságunk nyitott mindenki szám ... (tovább)
A Somogyi Kosár Bevásárló Közösség vásárlást elősegítő "termékei", mint például az átadópontra való kiszállítás.
Somogyország szívében Somogysárdon szőke mangalica törzstenyészetet gondoz a családunk. Az állatok szabadtartásban nevelkednek, természetes takarmányokat fogyasztanak. (kukorica,búza,árpa,napraforgó,tök,lucerna...) Feldolgozás után ezek a mangalica termékek kerülnek a kedves v ... (tovább)

Somogyiné Ferencz Anita vagyok,Somogy megyében Kaposszerdahelyen lakom. Kislány korom-óta szerves részt tett ki az életemben a földművelés.Így ez olyasfajta visszatérés vagy folytatása annak az időszaknak. 3éve vettünk családommal egy szőlőhegyet melyen sok átalakítás tört ... (tovább)

Szom a magyar vírTus. Torokkeserű gyógynövény , fűszer keverék tinktúra alap.

Saját termelésű görög-és sárgadinnye értékesítése Kaposváron. Minőség első kézből!

Szánthó Tamás vagyok, közel 20 éve készítem a termékeim, eddig kézműves vásárokon lehetett velük találkozni, vagy, ha szállóvendégként lakott a Rádhe Resort apartmanszállóban. Olajban savanyított zöldségekkel, olajos magvakból készült pástétomokkal és mézes magkrémekk ... (tovább)

Gödrében, Baranya kapujában lévő családi gazdaságunkban megtermelt gabonából készítünk vegán, kézműves, tartósítószer, és egyéb adalékanyagoktól mentes, ízletes, gyorsan elkészíthető élelmiszereket.

Célom, olyan egészséges, minőségi termék ... (tovább)

Több mint 25 éve élek Visnyeszéplakon. Kisléptékben és magas minőségben gondolkodom a kezdetek óta. Elsősorban gyümölcs tájfajták mentésével illetve gyümölcseinek feldolgozásával foglalkozom. Kis mennyiségben zöldségeket is termelünk a párommal, permakultúrás elvek szeri ... (tovább)

Bio minősítésű ültetvényünk Simonfán – a Zselic szívében – valódi biokörnyezetben található. Az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint, vegyszerek használata nélkül - a biológiai sokszínűség megőrzésére törekedve - termesztjük a homoktövist, ezt a hazánkban ... (tovább)