Somogyi Kosár Piactér

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

2013 óta foglalkozunk tejtermékek előállításával. Állományunk főként magyartarka, és Jersey tehenekből áll. Nálunk a sajtkészítés a takarmány előállításával kezdődik, saját magunk termeljük meg az állatoknak szükséges takarmányt. Friss és érlelt sajtok készítésév ... (tovább)
Családunk 2014 óta él Visnyeszélakon, természetes környezetben. Célunk a saját élelmiszerünk minél nagyobb fokú megtermelése. Két kamasz lányunk is segít a gyümölcsök betakarításban. Előfordul, hogy több gyümölcs, zöldség terem, mint a szükségletünk, ilyenkor értékes ... (tovább)

Csatári István vagyok,tíz éve méhészkedem.Vásárokra rendezvényekre járok a méhészeti termékeimmel.A hagyományos mézeken kívül készítek gyógynövényes akác mézeket,gyümölcsös krémmzeket,magvas mézeket,és virágpört is gyűjtök.Az akác mézen kívül az összes méze ... (tovább)

A Dani Család gazdasága Belső- Somogyban, Kutason található. Kb. 25 éve foglalkozunk almatermesztéssel. Gyümölcsfeldolgozó üzemünkben 2015-től magunk készítjük natúr leveinket. Az almából fajtaleveket készítünk. Többféle kevert levünk is van, amelynek almalé az alapja. Szer ... (tovább)
Bauer Viktória vagyok, mintegy 3-4 éves korom óta Vincsi is (köszönet érte a nagyon kreatív nővéremnek) és pont, mint akit ez a becenév felsejlet benned, olyan szerteágazó érdeklődéssel érkeztem e világra. (Na jó, lehet, hogy nem aaannyira, csak valami hasonló.) Sokáig morogtam ... (tovább)

Kis családunk Visnyeszéplakon él, sokak szerint az Isten háta mögött, szerintünk az Isten tenyerén, de mindenképpen természet közelben. A helyi adottságok ösztönöztek a kertészkedésre és a kö ... (tovább)

Kaposvár és környékén termelt gyümölcsökkel abból készült szörpökkel, befőttekkel és lekvárokkal édesítjük meg a mindennapokat. Édesanyám receptjei alapján készülnek a finomságok, innen jön a név is, Éda.

Köszönöm,hogy benéztél hozzám és az is , köszönöm, hogy vigyázol a környezetedre. Erzsi vagyok, nyugdijas, Somogyban  élek és környezettudatos termékeket varrok , szivvel-lélekkel.,Tüll bevásárló zacskókat varrok pamutvászonnal kombinálva, a nylon zacskó kiváltására, ... (tovább)

Kedves Érdeklődő! Több, mint 20 éve élünk Visnyeszéplakon, 4 gyermekünk itt nőtt fel. Állatokat tartunk (kecskék, tyúkok, méhek), kertészkedünk. Legfőbb bevételi forrásunkat és egyben a megélhetésünket a méhek biztosítják, sokat köszönhetünk Nekik. Jelenleg 250 méhcsal ... (tovább)

A gombák kedvelőinek készült savanyúság új ízvilággal ajándékozza meg a vásárlót.Más országokban ismeretes felhasználási módot most Magyarországon szeretnénk népszerüsíteni.A Termék zsákon termeszett csiperke gomba,ecet, só,fűszerek felhasználásával készült,mely s ... (tovább)

Hidegen sajtolt olajokat gyártunk Jutában. A magokat termelőktől, lehetőség szerint a környékből szerezzük be. Fontos számunkra a minőség, ezért kizárólag első osztályú étkezési alapanyagokat dolgozunk fel. A gyártás során nem használunk semmilyen adalékanyagot és a prése ... (tovább)

Termékeinket vegyszermentesen termesztett friss zöldségek és zöldfűszerek jelentik, illetve az ezekből előállított feldolgozott áruk. Ezen kívül éttermeknek teremelünk ehető virágokat, különleges mini leveleket.

Célunk, hogy az ökológiai gazdálkodás alapelveinek ... (tovább)

Cégünk Somogy és Baranya találkozásánál a 67es út közelében található. Saját földterületeken és a Terecsenyi völgyben fekvő halastavakon gazdálkodunk. Főleg sertés és szálkátlan hal termékek előállításával foglalkozunk. A természetes folyamatokat kímélő gazdálk ... (tovább)

"AZ VAGY AMIT MEGESZEL" ! Az elfogyasztott étel az ember mentális, testi és lelki egészségére is kihat, A kereskedelemben, és a nagy multi cégek polcain megtalálható zöldségek nagy mértékben vegyszerezve vannak. Én és feleségem elhatároztuk , hogy nem akarjuk a családunkat mér ... (tovább)

SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK!

Horváth Klára vagyok, a LYSANDE ® natúrkozmetikumok megalkotója. Már fiatalon is
érdekelt az emberi test és lélek működése, a kémia, kozmetikumok világa, ezért
továbbtanulásomkor vegyipari szakközépiskolát választottam, majd orvo ... (tovább)

2019 óta készítünk kézműves tejtermékeket, melyeket a saját legelőnkön legelő (és télen az ott megtermett szénát fogyasztó) teheneink tejéből készítünk. Állományunk kizárólag tisztavérű Jersey tehenekből áll. A Jersey fajta teje zsírban (5-7%), valamint fehérjében (4- ... (tovább)
Juhász Zsolt vagyok, több éve méhészkedem. Kezdetben én is,( mint sokan) idősebb, tapasztalt méhészeknél tanultam. 2 családdal indultam, ami mára 30-ra gyarapodott. Családommal Kisasszondon élünk, lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk magunknak mindent megtermelni, természetesen ... (tovább)

Jungbert Ádámnak hívnak, Visnyeszéplakon élek feleségemmel és kisfiammal. Tanyánkon három hektáron gazdálkodunk, termesztünk zöldséget, gyümölcsöt, tartunk birkákat, kecskéket, tyúkokat és méheket. Idén elkezdtünk csöpögtetős öntözőrendszerrel dolgozni, aminek ... (tovább)

Városból költöztem Kisberénybe 2012-ben, azóta foglalkozom gazdálkodással. Őstermelőként friss zöldségféléket, fűszereket termelek vegyszermentesen. Folyamatosan igyekszem bővíteni a tudásomat, gyakorlatomat, hogy lehetőleg ne csak a termény legyen egészséges, hanem a környez ... (tovább)
Szüleim jóvoltából háztáji termékeken nőttem fel. Jelenleg is Ők állítanak elő az Alföldön szinte mindent, ami az asztalunkra kerül. A távolság miatt tervben van kisebb gazdaság elindítása, de addig is környezetbarát tisztítószerek forgalmazásával foglalkozom 2002 óta. Sze ... (tovább)
Üzemünk a Balaton D-i partján található. Lakóhelyünk és gyermekkorunk meghatározó helyszíne. Nevét a mai főzde helyén egykor elterülő delelőről kapta. A KIRO sörfőzde családi vállalkozás, mely egyesíti a idősebb generáció tapasztalatát, szorgalmát és kitartását valami ... (tovább)

A Kovászvirág Pékműhely Szántódról szállítja a kizárólag természetes kovásszal készülő kenyereit és adalékmentes péksüteményeit! Pékségünk 2020 nyarán kezdte meg tevékenységét azzal a kifejezett szándékkal, hogy természetes és egészséges termékeket készítsen a ... (tovább)

Krista Zoltán vagyok, A Krista Portát 2017-től működtetjük, és falusi-vendégasztal szolgáltatással is foglalkozunk. Portánk története azonban sokkal korábbra nyúlik vissza. Én magam Felsőmocsoládról származom, ahol a paraszti munkákkal foglalkozó nagyszüleim mellett, én is ... (tovább)

 

A kovászos kenyér sütést hobbiként kezdtem el a családom számára, majd a közvetlen környezetemben egyre nagyobb igény merült fel a jó minőségű kovászos kenyérre. Ekkor határoztam el, hogy egy kis közösség házi pékje szeretnék lenni. Lenyűgöz a kenyér egysze ... (tovább)

Bárdudvarnok,Bánya településen lakom párommal, és kislányunkkal.Három éve indult a fürj tenyésztés,először csak tojás termeléssel,majd száraz tészta készítés,a kis tojások felhasználásával.Ezenkívül még készítek,pácolt-füstölt tojást is.Remélem ízleni fog a kedves ... (tovább)

Kedves Olvasó! Budapestről költöztem Visnyeszéplakra 1994-ben a feleségemmel, azóta itt ökológiai gazdálkodást folytatunk. Hat gyermekünk van. A jelenlegi gazdaságunkban vannak marhák, lovak, birkák, disznók és aprójószágok. Több féle kertészeti megoldást is alaklmazunk, v ... (tovább)

Nagy-Ábrahám Dorinának hívnak, szeretettel üdvözöllek kézműves vállalkozásom, a More than gift nevében! Én lennék ennek a kis vállalkozásnak a szíve-lelke. Hogy miért is kezdtem bele egy kézműves vállalkozásba…. Ugyan régóta szeretek kézműveskedni, mé ... (tovább)

Czizner Renáta vagyok. A Nyimi Öko Közösség tagjaként idestova 3 éve termesztek zöldségeket, közösségi területünkön. Mióta párom Guba József csatlakozott - elsőként hozzám, később a kerthez - elér ... (tovább)

Friss csemegekukorica

Üdvözlet! Kaposvár mellett, Kaposszerdahelyen foglalkozunk szántóföldi/kertészeti növénytermesztéssel, és állattenyesztéssel. Igyekszünk a lehető legjobb minőségű termékeket szolgáltatni vevőinknek,ezért is tartjuk fontosnak a vegyszermentességet gazdálkodásunk során. Ú ... (tovább)

Zöldség és fűszernövény termesztéssel, illetve ezen növényekből készített termékek előállításával foglalkozom 2017 óta Hetesen. Kertésztechnikusként végeztem Balatonbogláron, 2000-ben de sajnos az iskola elvégzése után még nem voltam érett a gazdaság elindítására, ... (tovább)

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOK kézműves ékszerek és az illóolajok kedvelőinek! Az illatosítható aromaékszerek. az egyedi ker ... (tovább)

A Somogyi Bevásárló Közösséggel vásárlóként ismerkedtem meg és nagyon megtetszettek a közösség által megfogalmazott célok is. Így jött az az ötletem, hogy eladóként is csatlakozzak a csoporthoz. Scheffer Andrea vagyok, Kaposváron élek. Mindig is az életem része volt a k ... (tovább)

Krisna-völgy kertésze vagyok, itt élek 13 éve. A kertünk elsősorban az önellátás céljából jött létre, de évek óta jelentős plusz termésünk is keletkezik. Nagyon megörültem ennek a Kosárközösségnek, mert Kaposvárra rendszeresen járunk. A gazdaságunk nyitott mindenki szám ... (tovább)
A Somogyi Kosár Bevásárló Közösség vásárlást elősegítő "termékei", mint például az átadópontra való kiszállítás.
Somogyország szívében Somogysárdon szőke mangalica törzstenyészetet gondoz a családunk. Az állatok szabadtartásban nevelkednek, természetes takarmányokat fogyasztanak. (kukorica,búza,árpa,napraforgó,tök,lucerna...) Feldolgozás után ezek a mangalica termékek kerülnek a kedves v ... (tovább)

Egy kb. 200 fő lélekszámú zsákfaluban élek, Kisberényben. Pécsről költöztem ide 2012-ben, és teljes életmód váltásba kezdtem. Főállású őstermelő/kistermelő lettem. Falun nőttem fel, így ez egyfajta visszatérés számomra. Bogyós gyümölcsöket termelek többségében, ... (tovább)

Saját termelésű görög-és sárgadinnye értékesítése Kaposváron. Minőség első kézből!

Jócsák Ildikó és Szabó József vagyunk, Lengyeltótiban élünk négy gyerekünkkel és gazdálkodunk családi gazdaságunkban. Gyümölcsösünkben alma, csonthéjasok és szamóca terem.A friss gyümölcs mellett, 2012 óta feldolgozott termékeket is készítünk: frissen préselt, hőkezel ... (tovább)
Szánthó Tamás vagyok, közel 20 éve készítem a termékeim, eddig kézműves vásárokon lehetett velük találkozni, vagy, ha szállóvendégként lakott a Rádhe Resort apartmanszállóban. Olajban savanyított zöldségekkel, olajos magvakból készült pástétomokkal és mézes magkrémekk ... (tovább)

Gödrében, Baranya kapujában lévő családi gazdaságunkban megtermelt gabonából készítünk vegán, kézműves, tartósítószer, és egyéb adalékanyagoktól mentes, ízletes élelmiszereket.

Célom, olyan egészséges, minőségi termékek előállítása, melyeket vegetáriánu ... (tovább)

Miért jött létre a Zenna? Amikor még nem tudtuk, mitől kiütéses Ákos 2009-ben világrajött első gyermekünk, Ákos. Mint minden szülő, mi is óvtuk és féltettük mindentől. Gyógyszertári kenőccsel fürdettük, kenegettük. Anyatejet ivott egészen 2 éves koráig. Ekkor megszül ... (tovább)

Ültetvényünk Simonfán – a Zselic szívében – valódi biokörnyezetben található. Az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint, vegyszerek használata nélkül - a biológiai sokszínűség megőrzésére törekedve - termesztjük a homoktövist, ezt a hazánkban is őshonos csodál ... (tovább)

A mézeskalács ajándék melegséget hoz az életünkbe, régmúlt békeidők idilli nyugalmát idézi... Név-és születésnap, esküvő, ballagás, Karácsony és Húsvét - és még ezernyi alkalom, hogy elmond mézeskaláccsal...Mézeskalácsaimat Somogysárdon található kis műhelyemben ké ... (tovább)